De trimsalon in Baak

De trimsalon heeft zeer moderne apparaten zoals een

- Clipper Vac, dit is en apparaat die de onderharen van een hond vacuum uit de vacht zuigt dit is heel rustgevend voor een hond. De Clipper Vac is ook een afzuigsysteem op de tondeuse zodat afgeschoren haren niet meer op de hond vallen maar afgevoerd worden dus geen losse haartjes meer na het scheren op uw hond en betekend beduidend minder jeuk.

- In hoogte verstelbare tafels en bad

- Uw hond wordt gewassen met de zgn. badpomp. Dat geeft een diepere vachtreiniging en tevens een huidmassage voor een betere doorbloeding van de huid.

- Wij hebben een automatische borstel, deze borstel reduceert de borsteltijd tot minder dan 1/5 van de tijd die je normaal gesproken nodig hebt met handmatig borstelen dus minder belastend voor de hond. Al het stof en de vrijkomende haren en huidschilfers verdwijnen in de stofzuiger die aan de borstel gekoppeld is, zodat wij geen rommel krijgen in de salon wat dus veel schoner werkt. De klitten in de vacht kun je op deze manier ook pijnloos wegborsteln    De borstel verkort de ruiperiode bij verharende honden aanzienlijk en geeft dus veel minder haar in huis

- De nagels van uw hond worden gevijlt met een draadloze hondenvijl met beschermkap

Wij gebruiken het merk K9 shampoo,  dit is een natuurlijke, milde shampoo. Heeft een lage PH waarde van 5,5 en is daardoor zacht voor de huid.

Heeft door de hoge concentratie zuivere Aloë Vera een kalmerend effect op de huid. Voorkomt en verzacht huidirritaties. 
De unieke combinatie van 100% pure aloë vera, Vitamine B5 en TarweProteine zorgen bij elke vachtsoort voor de meest optimale voeding en herstel van de vochtbalans van de huid en het haar. 

Op onze professionele hondenweegschaal mag u GRATIS uw hond wegen